• Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
9.9
(314)

Travel

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Lengte

Breedte

Hulp nodig?

Travel SUP's

Travel SUP's, ofwel reis-stand-up paddleboards, zijn speciaal ontworpen paddleboards die meer draagbaar zijn en gemak bieden voor paddelaars die hun board willen meenemen op reis. Deze boards zijn vaak lichtgewicht, opblaasbaar en gemakkelijker op te bergen in een compacte tas. Travel SUP's zijn ideaal voor avontuurlijke paddelaars die verschillende wateren willen verkennen tijdens hun reizen, omdat ze eenvoudig kunnen worden ingepakt en meegenomen naar diverse bestemmingen. Ondanks dat het board lichter of compacter opgeborgen kan worden gaat dit niet ten koste van de prestatie

Waarom zijn Travel SUP’s over het algemeen wat kleiner?

Travel SUP’s zijn over het algemeen een maatje kleiner om de SUP’s meer draagbaar te maken. Dit pakt natuurlijk positief uit als je aan het reizen bent. Daarnaast zijn er nog wat andere redenen waarom deze boards vaak kleiner zijn:

1. Verpakking is compact: Een van de belangrijkste voordelen van Travel SUP’s is om compact te worden verpakt. Hoe kleiner het board, hoe makkelijk het op te vouwen is natuurlijk. Bovendien is het dan ook makkelijk te verpakken als je het mee moet nemen in de auto, vliegtuig of in een andere vervoersmiddelen.

2. Gewicht: Travel SUP’s zijn ontworpen met het oog op draagbaarheid, en kleinere afmetingen betekent natuurlijk een lichter gewicht. Dit is vooral gunstig voor reizigers die beperkte bagageruimte hebben of die hun uitrusting gedurende langere afstanden moeten dragen.

3. Gemak: Kleinere SUP’s kunnen gemakkelijker worden uitgerold en opgeblazen, waardoor het klaarmaken van het board voor gebruik tijdens het reizen een stuk makkelijker is.

4. Veelzijdigheid: Hoewel Travel SUP’s kleiner zijn, zijn ze nog steeds veelzijdig genoeg voor verschillende wateromgevingen. Ze bieden nog steeds voldoende stabiliteit en prestaties voor recreatief peddelen, en sommige modellen zijn geschikt voor lichte branding.

Laten we eerlijk zijn…. Het nadeel van het kiezen voor een kleiner Travel SUP is dat ze mogelijk minder geschikt zijn voor ervaren paddelaars. Ben je namelijk op zoek naar specifieke prestatiekenmerken, zoals snelheid of stabiliteit op open water? Dan ben je met een race of touring board op het juiste adres. Voor reizigers die echter gemak en draagbaarheid prioriteren, bieden kleinere Travel SUP’s een uitstekende oplossing om paddleboarding mee te nemen in de geplande reizen 😉

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal

Copyright © 2024 - Fresh Waves · Sitemap · Privacybeleid

De waardering van www.freshwaves.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 314 reviews.
0
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa🌴, Waar kunnen wij je mee helpen?