SUP Zeewolde

Wil je graag op een ideale plek je SUP board gebruiken? Dan is Zeewolde de plek voor jou. Met zijn perfecte ligging aan het Wolderwijd en de Nuldernauw is er genoeg waterplezier voor iedereen. Maar welk SUP board past nu bij me? Hier helpt Fresh Waves je graag mee! Kies je voor een losse all-round board of een complete touring SUP set voor de Zeewolderse wateren.

Relaxt of actief suppen

Als je in Zeewolde woont kan het niet zo zijn dat je niet van watersport houdt. Het zit hem natuurlijk al in de naam. Echter hoef je niet altijd fanatiek te suppen, je kunt ook op een rustig tempo suppen of Yoga SUP doen. Wil je nu wel graag snelheid en actie beleven dan bestel je een racing SUP vanuit Zeewolde. Dit maakt suppen geschikt voor jong en oud.

Losse SUP of complete SUP set

In Zeewolde heb je verschillende mooie SUP-routes, je kunt langs het grootse strand van Flevoland suppen of het Nijkerkernauw over. Wil je dit nu doen? Bestel dan vanuit Zeewolde je eigen SUP. Bij Fresh Waves kun je een los SUP-bord kopen, ook verkopen we dit in complete sets. De set bevat een luchtpomp, peddel, enkel-leash, vin en een backpack zodat je gelijk het water op kan gaan in Zeewolde. 

Verschillende soorten SUP boards

Als je een beetje verstand van Stand Up Paddling hebt, dan weet je dat de SUP-boards in allerlei verschillende soorten en maten komen. Je kunt het in de basis in drie groepen delen; all-round, touring en racing SUP boards. De all-round SUP (zoals de Moai 10’6) is vaak korter in zijn lengte en breed. Waardoor het board wendbaar en stabiel is. De touring SUP (zoals de Fanatic Ray Air) heeft regelmatig een behoorlijke lengte dit in combinatie met een beperkte breedte en een spitse neus maakt het ideaal voor lange afstanden. Als je een SUP race wilt winnen kan dat alleen op een race board. De SUP is smal, lang en super gestrekt. Hierdoor kun je het best snelheid maken.

Vanuit Zeewolde je SUP board bestellen

De SUP & Lifestyle Shop van Fresh Waves is gevestigd in Kampen. Vanuit Zeewolde SUP boards en accessoires bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop. Wij hebben onze shop opgezet vanuit onze passie voor board sports als suppen, wakeboarden en kitesurfen. Vanuit diezelfde passie helpen we jou graag met persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina. In de omgeving Zeewolde SUP je het best op een board dat bij je past en we helpen je graag om die te vinden.

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP in Harderwijk
SUPPEN Harderwijk
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?