SUP Ermelo

Suppen in Ermelo? Ermelo staat natuurlijk bekend voor zijn ligging bij de Veluwe, hier kan je mooi doorheen fietsen of wandelen. Maar er zijn meer mogelijkheden! Zoals suppen op het Wolderwijd. Fresh Waves biedt je deze kans aan, met ons uitgebreid assortiment in SUP boards voor beginners en de ervarenen.

Opblaasbare SUP boards

Rondom het Wolderwijd dichtbij Ermelo kun je veel watersport activiteiten zien, hierdoor zou je het Stand Up Paddling regelmatig kunnen hebben gezien. Maar waarvan is een SUP nu daadwerkelijk gemaakt? De eerste keuze die je maakt is of je een solide of opblaasbare SUP wilt. Bij Fresh Waves verkopen wij alleen opblaasbare SUP boards, omdat deze voordeliger, duurzamer, gemakkelijker te vervoeren en geschikt voor onervaren en ervaren suppers. De opblaasbare SUP boards zijn gemaakt van verschillende lagen PVC met geweven vezels aan de buitenlaag.

Verschillende SUP boards

Strand Horst is een bekend gebied voor surf liefhebbers, dit strand ligt dichtbij Ermelo. Wil jij hier graag suppen maar heb je weinig tot geen ervaring dan pak je de allround SUP-set. Wil je vanuit strand Horst een mooie tocht maken, Volg dan de route over het Nuldernauw. Je peddelt langs eiland De Zegge waar je even kan aanleggen. Kies dan voor een Touring SUP. Wil je graag de competitie aangaan met je mede suppers en kijken wie het snelst de route aflegt? Dan is de Racing SUP perfect voor jouw.

Uitgelichte SUP boards

Je kan vanuit Ermelo bij Fresh Waves verschillende merken bestellen, wij verkopen Fanatic, Jobe, Moai en Aqua Marina. Wil jij een mooie SUP om in Ermelo lange afstanden af te leggen dan is de Fanatic Ray air SUP perfect voor jou. Wil je nou snel over het water gaan kies dan voor de Jobe Duna. Heb je altijd je huisdier al eens mee het water op willen hebben dat kan met de Aqua marina all-round Monster.

Bestel vanuit Ermelo jouw SUP board

Wil je nu gelijk het water op gaan en kun je niet meer wachten? Bestel dan gelijk via onze webshop je nieuwe SUP board. Op onze website vind je nog veel meer surf gerelateerde items, van waterwear tot beach lifestyle. Voor persoonlijk advies kan je altijd contact opnemen via de gegevens onderaan deze pagina. Mocht je liever de SUP boards in het echt zien voordat je een SUP board koopt? Dan ben je ook welkom in onze showroom in Kampen. Klaar om te gaan suppen in omgeving Ermelo? Let’s hit the water!

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP in Harderwijk
SUPPEN Harderwijk
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?