SUP Zwolle

Wil je beginnen met suppen of ben je toe aan nieuwe gear? Vanuit Zwolle bestel je eenvoudig een nieuwe SUP-set bij Fresh Waves. In onze webshop voor Stand Up Paddling vind je alles dat je nodig hebt om te kunnen suppen. We hebben handige sets samengesteld met opblaasbare SUP’s en accessoires. Bestel je jouw SUP-set vandaag, dan kun je binnen enkele dagen het water op met je nieuwe SUP board. Vanuit Zwolle is onze showroom en pick-up locatie in Kampen goed bereikbaar, zowel over de weg als via het water.

Wat voor supper ben jij?

 

Met welk SUP-board je de wateren rond Zwolle opgaat, hang af van wat voor supper je bent. Als je nieuw bent in Stand Up Paddling, dan is deze vraag waarschijnlijk nog lastig te beantwoorden. Begin dan ook met een allround SUP-set. Deze zijn perfect om je balans te ontdekken op rustig water. Als je wat verder bent, kun je er ook prima wat ruiger water op verkennen. Wil je lekker touren over rustige wateren, kies dan voor een touring SUP. Deze zijn comfortabel stabiel en geschikt voor lange afstanden. Wil je extra sportief suppen en snelheid maken op de Zwolse wateren? Dan is een racing SUP board echt iets voor jou.

SUP boards testen

 

Voor beginners en gevorderden organiseren we regelmatig SUP-clinics nabij Zwolle, in en om het naastgelegen Kampen. Als echte watersportliefhebbers hebben we ons de kunst van het suppen goed eigen gemaakt en we kunnen je er alles over leren. Daarnaast kun je op speciale testdagen verschillende SUP-boards en gear uitproberen. Hou onze kanalen op social media in de gaten voor aankondigingen. Heb je geen Facebook of Instagram? Bel ons op 038 – 2340250 of stuur ons een bericht via Whatsapp, dan houden we je op de hoogte van onze SUP events nabij Zwolle.

Suppen in Zwolle

 

Heb je de smaak te pakken en heb je ook je vrienden enthousiast gemaakt om te suppen? In Zwolle en omgeving worden regelmatig SUP-tochten georganiseerd. Ontdek de stad vanaf de grachten of peddel door de waterrijke omgeving. Zo’n SUP-uitje kun je natuurlijk ook prima zelf organiseren. We adviseren je graag over de mooiste plekjes in Zwolle, Kampen en omgeving om met een groep te gaan suppen. Ben je er nog niet klaar voor om zelf SUP gear aan te schaffen, dan kun je bij ons je SUP huren.

Suppen begint bij Fresh Waves

 

Ben je klaar voor de SUP lifestyle? Vanuit Zwolle ben je zo bij onze showroom in Kampen. Hier kan je SUP’s in het echt bekijken als de Fanatic Fly Air, Moai Race, Aqua Marina All-Round Breeze, Jobe Duna en nog veel meer. We helpen je met deskundigheid en enthousiasme aan de beste SUP voor jou. Zwolle, let’s hit the water!

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP Zwolle
SUPPEN Zwolle
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?