SUP Harderwijk

What‘SUP Harderwijk?! Van plan om te gaan suppen in het Wolderwijd of het Veluwemeer? Dan heb je natuurlijk een SUP board en accessoires nodig. Goed dat je ons gevonden hebt! Welkom bij Fresh Waves, dé webshop voor alles op het gebied van Stand Up Paddling. Hier bestel je eenvoudig jouw set met opblaasbare all-round, touring of racing SUP board en alle nodige accessoires om aan jouw SUP-avontuur bij Harderwijk te beginnen.

Opblaasbare SUP boards

De kans is groot dat je in de omgeving Harderwijk al vele SUP boards voorbij hebt zien glijden. Als je al enige ervaring hebt met suppen, dan weet je dat er verschillende soorten SUP boards zijn. Ten eerste bestaan er solide en opblaasbare SUP boards. Omdat ze gemakkelijk te vervoeren, ultralicht en toch stevig en sterk zijn, hebben we er bij Fresh Waves voor gekozen om uitsluitend opblaasbare SUP boards in te kopen. Deze bieden we aan in sets met een luchtpomp, peddel en enkel-leash. Bestel je deze vanuit Harderwijk, dan SUP je er binnen enkele dagen op los; we leveren jouw SUP-set vanuit voorraad binnen één tot enkele werkdagen.

All-round, racing of touring?

In de wateren rondom Harderwijk supt men op vele manieren. Recreatieve en beginnende suppers kiezen een all-round SUP board, dat de meest stabiele ligging heeft op uiteenlopende watertypes. Wie voor lange SUP-tochten uit Harderwijk vertrekt, doet dat het beste op een touring SUP. De meest sportieve Stand Up Paddlers kiezen voor een racing SUP board. Doordat deze extra lang en smal zijn, kun je hier het beste snelheid mee maken.

Enkele SUP boards uitgelicht

Verschillende merken en fabrikanten hebben zich toegelegd op het maken van de mooiste en beste SUP boards, die je vanuit Harderwijk bij Fresh Waves kunt bestellen. Wat dacht je van het Nederlandse Maoi? Zij staan voor kwalitatieve SUP boards, die met oog voor milieu en duurzaamheid worden geproduceerd. Bijzondere extra: de Maoi Allround 10’6” is eenvoudig om te bouwen tot Kayak. Misschien is Aqua Marina het merk voor jou. Zo is de Aqua Marina All-Round Breeze 9’10” een populaire instapset onder Harderwijkse SUP-starters. Of wie weet ‘vlieg’ jij straks over het water op je Fanatic Fly Air 10’8”. Elke supper, van beginnend tot doorgewinterd, vindt bij Fresh Waves het juiste SUP board.

Vanuit Harderwijk je SUP board bestellen

De SUP & Lifestyle Shop van Fresh Waves is gevestigd in Kampen. Vanuit Harderwijk SUP boards en accessoires bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop. Wij hebben onze shop opgezet vanuit onze passie voor board sports als suppen, wakeboarden en kitesurfen. Vanuit diezelfde passie helpen we jou graag met persoonlijk advies. Neem dan ook gerust contact met ons op via de gegevens onderaan deze pagina. In de omgeving Harderwijk SUP je het best op een board dat bij je past en we helpen je graag om die te vinden.

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP in Harderwijk
SUPPEN Harderwijk
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?