SUP Enkhuizen

Aloha Enkhuizen, zin om te gaan suppen in het IJsselmeer of het Markermeer? Ontdek deze meren op een andere manier dan per boot. Dit doe je op een SUP! Dit kun je alleen doen of met gezelschap. Hierbij helpt Fresh Waves je graag, wij bieden van alles aan op het gebied van Stand Up Paddling. Op onze webshop bestel je eenvoudig de perfecte SUP voor jezelf. Binnen 1 á 2 werkdagen na het bestellen kun jij het water op.

SUP lifestyle

Rondom Enkhuizen zul je veel mensen zien Suppen, dit komt door de ideale ligging van Enkhuizen. Het IJsselmeer en het Markermeer ligt aan de gemeente Enkhuizen. Aan suppen zitten meer voordelen dan je denkt. Met de SUP sport versterk je al je spieren. In feite gebruik je zowat elke spier in je lichaam van je nek en schouders tot aan je benen en voeten. Je lichaamsbalans en core zullen ook versterken. Niet alleen je spieren worden sterker maar je hart ook. Bij het suppen is een manier bewezen om grip te krijgen op stress. Het leidt je af van de stress, en je focus ligt bij het peddelen en balanceren.

Allround SUP, Touring SUP of Racing SUP

Je hebt verschillende soorten modellen SUP boards. De 3 meeste gebruikte type SUP’s in Nederland zijn de allround SUP, de touring SUP en de race SUP. Daarnaast heb je uiteraard nog meer soorten SUP’s zoals Yoga SUP, Wild water SUP, kinder SUP, kajak SUP etc. Bij Fresh Waves hebben wij een uitgebreid assortiment in opblaasbare SUP’s.

De Allround SUP is perfect als je begint met suppen of op verschillende types water supt. Dit type board is stabiel en erg wendbaar daarom wordt dit type board ook vaak voor yoga SUP gebruikt. De touring SUP is heel populair in Nederland omdat je hier op het binnen water mooie tochten kunt maken. Dit type board is puntig van shape waardoor je beter door het water glijdt. Je hebt ook bredere varianten van een touring board waardoor het ook geschikt is voor een beginner zoals de Fanatic Ray Air.

Uitgelichte SUP boards

Als je een beginnend supper bent kun je het best kiezen voor een all-round SUP board. Hierop kun je het suppen het best leren en lekker ontspannen. Kan je eenmaal goed je balans behouden op het water dan kun je voor een uitdagender board kiezen zoals een smallere touring of racing SUP board. Een mooi voorbeeld voor een touring SUP board is de Jobe Duna 11’6’’ SUP. Dit board is één van de beste SUP boards op de markt, dit komt door de high-end technologie zoals de X-stringer constructie. Of doe je liever yoga op de stabiele Fanatic Fly Air 10’8’’ op de wateren van Enkhuizen .


Misschien heb jij jouw SUP board in Enkhuizen en omstreken al helemaal afgesupt en ben je toe aan een tandje erbij. Ook dan zit je goed bij Fresh Waves. In onze webshop vind je touring en racing SUPs van de beste merken, zoals
Aqua Marina, Moai, Jobe, Starboard en Fanatic.

Bestel je SUP board vanuit Enkhuizen

Wil je snel je eigen SUP board hebben? Bestel gelijk je SUP board of accessoires en binnen één á twee werkdagen komen je SUP-spullen aan in Enkhuizen. Als je vragen of persoonlijk advies wilt, kunt u ons bereiken via de links onderaan op deze website. Let’s hit the water!

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP Almere
SUPPEN Zwolle
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?