SUP Almere

De waterrijke omgeving van Almere is perfect om te suppen. Het Gooimeer, IJmeer, Weerwater, de Noorderplassen; waar in Almere laat jij je SUP board te water? Wacht eens… dan moet je wel een SUP board hebben! Gelukkig is er Fresh Waves, dé webshop waar je eenvoudig vanuit Almere SUP boards en accessoires bestelt. Van recreatieve allrounders tot gevorderde sport- en toursuppers; jouw Stand Up Paddling-avontuur begint hier. Bestel nu en je hebt binnen 1 á 2 werkdagen jouw SUP gear in Almere!

Way back

Zie je steeds meer mensen in Almere op SUP boards het water over peddelen? Dat kan goed kloppen, want deze watersport is de laatste jaren flink in populariteit gegroeid. Toch gaat de oorsprong van het suppen way back. Er wordt gezegd dat Stand Up Paddling in de jaren vijftig van de vorige eeuw op Hawaï is ontstaan. Het principe van jezelf balancerend op een plank met behulp van een peddel over het water verplaatsen. Toen was het echter meer uit noodzaak, een vervoermiddel om zich tussen de eilandjes in de stille oceaan te verplaatsen. Fast forward naar nu: Stand Up Paddling is als hobby en sport in een stroomversnelling geraakt. Vandaar dat je dagelijks in Almere SUP boards voorbij ziet komen. Op een gegeven moment denk je onvermijdelijk: “dat wil ik ook!”

Beginnen met suppen

Wellicht heeft iemand je wel eens meegenomen het water bij Almere op, om zijn of haar SUP board eens te proberen. Als het een board voor gevorderde suppers was, dan zal het niet mee hebben gevallen om je balans te vinden. Wil je voor het eerst het water op bij Almere met je eigen SUP board, bestel dan een allround SUP board. Deze hebben de meest stabiele ligging op verschillende watertypen. Een aanrader is bijvoorbeeld de Moai Allround 10’6″. Deze werd onlangs door KASSA uitgeroepen tot beste SUP board van 2021.

Ervaren suppers

Misschien heb jij jouw SUP board in Almere en omstreken al helemaal afgesupt en ben je toe aan een tandje erbij. Ook dan zit je goed bij Fresh Waves. In onze webshop vind je touring en racing SUPs van de beste merken, zoals Aqua Marina, Moai, Jobe en Fanatic.

SUP lifestyle

Hoe leef je in Almere de SUP lifestyle? Dat begint natuurlijk met het suppen zelf. De boards & gear bestel je eenvoudig bij Fresh Waves. Vervolgens ontmoet je tijdens het suppen andere mensen met dezelfde passie en al snel ben je part of the family. Laat zien dat je van suppen houdt en bestel vanuit Almere jouw SUP lifestyle merch bij Fresh Waves. Naast diverse merken kleding, tasjes, petten en zonnebrillen hebben we een eigen kledinglijn met Fresh Waves, Local Rider en Little Waves.

Nu vanuit Almere SUP gear bestellen

Ben je klaar om vanuit Almere jouw SUP-avontuur te beginnen, of ben je toe aan een gear upgrade? Bestel nu bij Fresh Waves en binnen 1 á 2 werkdagen komen jouw SUP-spullen in Almere aan. Vragen? Bel, mail, Whatsapp of Facebook Message ons! De contactgegevens vind je links onderaan op deze website. Let’s hit the water!

Ciao,
Ronald & Silvia

SUP Almere
SUPPEN Zwolle
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?