PRIVACY POLICY

Privacy Policy

Jouw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we allemaal doen met informatie die we over je te weten komen.

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Dit betreft naw-gegevens, factuuradres, emailadres en telefoonnummer. Wij mogen deze persoonsgegevens aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen.

Ook krijgen wij informatie over de betaling vanuit je bank of creditcardmaatschappij. Dit betreft behalve de eerder genoemde persoonsgegevens ook betalingsgegevens, ip-adres en eventueel geboortedatum. Dit is nodig om de betaling te kunnen verwerken en om eventuele terugbetalingen te kunnen verrichten.

Verstrekken aan derden

Voor het ontvangen, verwerken en afhandelen van bestellingen werken wij samen met een aantal bedrijven die jouw gegevens ontvangen. Met hen hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten conform de AVG waardoor je gegevens goed beschermd zijn. Onze vaste partners zijn:

Mollie (betaalprovider)
Woocommerce (webshop software)
Mailchimp (nieuwsbrief software)
Google Analytics

WebwinkelKeur
Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen maken wij uitsluitend gebruik van SSL-beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen. De informatie die je hier invult (naw gegevens) wordt alleen gebruikt om te corresponderen over een vraag. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.

Account aanmaken

Je kunt ervoor kiezen om een account aan te maken in onze webwinkel zodat je niet steeds opnieuw alle informatie hoeft in te vullen. Je kunt via jouw account informatie aanpassen en je bestellingen inzien. Met de naw-gegevens, factuuradres, telefoonnummer, emailadres en een zelfgekozen gebruikersnaam maken wij een account, waarop je kunt inloggen met een zelfgekozen wachtwoord. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij jouw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten jouw persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. We kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Je kunt via de browser het plaatsen van cookies uitschakelen, echter het kan zijn dat sommige onderdelen van onze webwinkel dan niet goed werken.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten waarin strikte afspraken staan over wat zij mogen bijhouden (conform Google voorwaarden voor gegevensverwerking). Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
  • Klacht indienen
  • Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Fresh Waves
aloha@freshwaves.nl
038 – 2340250

De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 45 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?