• Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
9.9
(310)

Triple Eight

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Sale / Op voorraad

Hulp nodig?

TRIPLE EIGHT

Triple Eight (ook wel bekend als Triple 8) is geboren in de straten van New York City en ontworpen om daar veilig te kunnen skaten. Dit geeft aan dat je met de bescherming van Triple Eight voorzien bent van kwalitatief hoge bescherming!

Triple Eight bescherming kopen

Triple Eight heeft een sterke aanwezigheid in de skategemeenschap en wordt erkend als een van de beste merken als het gaat om beschermende uitrusting. Het merk wordt gebruikt door professionele en amateur skaters over de hele wereld, en staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en comfort.

Triple eight helm

Triple Eight helmen zijn bekend om hun hoge kwaliteit. Bekende sporter zoals Skateboarder Tony Hawk, BMX-rijder Dennis Enarson, Inline-skater Chris Haffey en snowboarder Halldor Helgason dragen een Triple 8 helm. Deze atleten kiezen voor Triple Eight helmen vanwege de betrouwbare bescherming en het comfortabele ontwerp, waardoor ze met vertrouwen hun sport kunnen uitoefenen op het hoogste niveau.

De filosofie van Triple Eight

De missie van Triple Eight is om hoogwaardige beschermende uitrusting te bieden aan skaters en atleten in andere actiesporten, zodat ze zich veilig en comfortabel kunnen voelen tijdens het beoefenen van hun sport. Het merk streeft ernaar om producten te creëren die de gebruiker de best mogelijke bescherming bieden, zonder afbreuk te doen aan comfort en prestaties.

De Triple Eight Community

De community van Triple Eight bestaat uit een diverse groep skaters, van professionele atleten tot amateurs en recreatieve skaters. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de skategemeenschap en is zeer betrokken bij het ondersteunen van de sport. Triple Eight organiseert regelmatig evenementen en wedstrijden om de skategemeenschap bij elkaar te brengen en te ondersteunen.

Het ontstaan van Triple Eight

Triple Eight is opgericht in 1995 in New York City, Verenigde Staten, door twee vrienden genaamd Rob Roskopp en Bobby Oppenheim. Roskopp was een professionele skateboarder en Oppenheim was een zakenman die eerder werkte in de mode- en kledingindustrie. Het idee voor Triple Eight ontstond toen Roskopp en Oppenheim zich realiseerden dat er weinig hoogwaardige beschermende uitrusting beschikbaar was voor skaters. Ze wilden een merk creëren dat zich zou richten op het ontwerpen van beschermende uitrusting van hoge kwaliteit die zowel veilig als comfortabel zou zijn om te dragen tijdens het skaten

 

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal

Copyright © 2024 - Fresh Waves · Sitemap · Privacybeleid

De waardering van www.freshwaves.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 310 reviews.
0
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa🌴, Waar kunnen wij je mee helpen?