• Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
9.9
(303)

Northcore

Producten filteren

Sorteren

Prijs

Hulp nodig?

NORTHCORE

Northcore is een surf- en outdoor-merk dat is opgericht in 2009 en gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk. Northcore produceert hoogwaardige surf- en outdoor-uitrusting. Zij focussen zich op uitrusting waarop jij kan vertrouwen.

De missie van Northcore

De missie van Northcore is om kwalitatieve surf- en outdoor-uitrusting aan te bieden die speciaal is ontworpen voor mensen die houden van avontuur en het buitenleven. Northcore heeft een passie voor surfen, reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Daarnaast wil Northcore ervoor zorgen dat mensen hun avonturen veilig en comfortabel kunnen beleven met behulp van de innovatieve, hoogwaardige producten van Northcore

Duurzaamheid

Northcore streeft naar duurzaamheid.  Northcore gebruikt milieuvriendelijke materialen en verpakkingen. Northcore heeft een beleid voor het verminderen van afval en is begonnen met het maximaliseren van gebruikte materialen. Daarnaast is Northcore lid van “1% for the Planet”, een organisatie die bedrijven stimuleert om minstens 1% van hun jaarlijkse omzet te doneren aan non-profitorganisaties die zich inzetten voor milieubescherming. Dit betekent dat Northcore een deel van haar inkomsten gebruikt om bij te dragen aan het behoud van het milieu.

Het ontstaan van Northcore

Northcore is opgericht in 2009 door Matt Strathern. Het idee voor Northcore ontstond toen Strathern een reis maakte naar Marokko om te surfen. Tijdens deze reis realiseerde hij zich dat er een gebrek was aan hoogwaardige, functionele en duurzame surf- en reisaccessoires op de markt. Dit inspireerde hem om zijn eigen merk te creëren dat zich zou richten op het ontwikkelen van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten voor surfers en andere avonturiers, een gepassioneerde surfer en avonturier uit het Verenigd Koninkrijk. Northcore begon als een klein bedrijfje dat zich richtte op het produceren van enkele surfaccessoires, maar groeide al snel uit tot een gevestigde speler in de surf- en outdoor-industrie. Toch blijft Northcore trouw aan zijn roots als een bedrijf dat is opgericht door surfers, voor surfers.

De Northcore Community

Northcore heeft een sterke community van surfers, reizigers en avonturiers die hun passie voor het buitenleven delen. Het merk heeft een actieve aanwezigheid op sociale media en organiseert ook evenementen en samenwerkingen met andere bedrijven en organisaties in de surf- en outdoor-industrie. Northcore heeft een team van professionele surfers en atleten die fungeren als ambassadeurs van het merk en die helpen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en het promoten van het merk via hun eigen sociale media-kanalen.

  • Voor 16:00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,- NL
  • Showroom locatie in Kampen
  • Persoonlijk advies nodig? 038-2340250
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal
iDeal

Copyright © 2024 - Fresh Waves · Sitemap · Privacybeleid

De waardering van www.freshwaves.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 303 reviews.
0
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa🌴, Waar kunnen wij je mee helpen?