GEZICHTEN ACHTER FRESH WAVES

Fijn om te weten met wie je te maken hebt

Alohaaaaaaaa,

FRESH WAVES is opgericht in 2020. Ontstaan uit liefde voor watersport en het strandleven.

Wij zijn Ronald Regelink & Silvia Slagter, oprichters van Fresh Waves. Wij zijn van mening dat je iets moet doen waar je passie voor hebt. Daarom zijn wij ook begonnen met Fresh Waves. Ronald is al vanaf jonge leeftijd op het water te vinden en heeft hij een liefde voor boardsports. Ronald heeft Silvia met deze liefde besmet. Beiden houden wij van diverse watersporten als duiken, wakeboarden, kitesurfen en suppen.

Ronald had al heel lang een wens om naast zijn andere bedrijf (Harry’s vuurwerkhal Kampen) een bedrijf te starten met zomer artikelen. Tijdens het begin van de pandemie vroegen veel mensen ons advies over SUPboards. Zo is het idee ontstaan om Fresh Waves te starten. Het liefste wat wij doen is mensen blij maken met mooie producten. Tijdens een stranddag in Wijk aan Zee bedachten wij de naam FRESH WAVES.

FRESH WAVES staat voor Stand Up Paddling & beach lifestyle artikelen.

Met suppen als basis zijn wij merken gaan benaderen die juist ons aanspreken. Met trots kunnen we dan ook zeggen dan we 100% achter onze merken staan. Daarnaast hebben we onze eigen labels opricht: Fresh Waves, Local Rider the Netherlands en Little Waves. Duurzame organische kleding.

In 2021 zijn we gestart met een webshop en een magazijn/pick-up point in Kampen(naast Zwolle). Verassend is dit Harry’s vuurwerkhal die tijdelijk is omgebouwd 😉 In 2022 zullen wij onze Fresh Waves winkel gaan openen op een nieuwe locatie in Kampen waarbij we nog vele merken gaan toevoegen. Houd onze social media in de gaten om niets te missen!

Wil je graag het suppen uitproberen of heb je advies nodig. Dan kun je binnenkort terecht bij onze testlocaties in en in de omgeving van Kampen. Ronald zal gedurende de zomer ook clinics verzorgen.

We hopen jullie snel te zien of te kunnen adviseren.

Ronald & Silvia

THE LOCAL RIDER HOODIE - Zwart
Fresh Hoodie Dress Silvia
De waardering van www.freshwaves.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 153 reviews.
Chat openen
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?
Alohaaa, Waar kunnen wij je mee helpen?